Testimonio de Cèlia

Hola, soc la Cèlia i tinc 55 anys. Des de fa més de tres anys que estic immersa en un procés de crisàlide; de separació del meu marit de fa 20 anys, de sortir de mi per trobar-me sent una altra persona que, a banda de ser dolorós i molt deconstructiu, m’ha dut a sentir-me patir les 24 hores del dia. La sensació més lleugera era com sentir a sobre meu una llosa de 50 tones aixafant-me.

Vaig conèixer el TRE a través de Carmen Torrella, per la nostra amistat i gran estima. La seva perseverança i convenciment que aquesta nova tècnica em podria ser molt positiva em va dur a dir que sí i, amb la Carme al costat donant-me seguretat, vam dur a terme una sessió…

Després de la sessió, a banda de ser una tarda altament renovadora, la sensació més impactant va ser la de lleugeresa, d’alliberació, d’haver desaparegut aquell soroll de fons que em distorsionava els dies. S’havia fet la pau mental; podia escoltar els ocells sense interferències dels meus pensaments, ja no em sentia desgraciada, ni trista, ni ofegada, ni limitada. Simplement ERA.

I aquest ha estat el sentiment des que vam iniciar ara fa quatre setmanes les sessions de TRE, el fet de SER, sense altres additiu, ni factors de distorsió. Simplement SOC. Existeixo en aquest mon i soc capaç de fer una vida més serena, més en pau i funcional.

Els factors externs per descomptat existeixen però la meva percepció, la meva gestió i el meu cos han aprés en poc temps una manera de viure molt més clara, fluida i, per què no dir-ho, feliç.

La sensació d’agraïment cap a la Carmen i al TRE és immensa ja que crec que m’han canviat la vida. Fa uns mesos setia que el meu futur era gris, avorrit i poc esperançador; ara tinc la certesa que el meu futur es presenta en colors, ple de nous projectes, energia i amor.

Deja un comentario

Abrir chat
1
Escanea el código
Hola 👋
¿En qué puedo ayudarte?